Sapun cu burete incorporat Tropical Massage

by admin
0 comment

sapun cu burete incorporat

Sapunul este cel mai folosit produs pentru igiena si ingrijirea corporala.

Pe piata exista o varietate de sapunuri, care mai de care mai colorate, mai parfumate sau cu diverse ingrediente cheie in compozitia lor, pentru a satisface gusturile tuturor.

Personal, nu avem un sapun preferat, pana am descoperit un produs ingenios, chiar revolutionar de la Lady’s, si anume sapunul cu burete incorporat Tropical Massage.

[ Produse Lady’s ] Sapun cu burete incorporat – testarea lui si parerea mea

Ce are special acest sapun?

  • In primul rand, ideea minunata, de a avea atasat un buretel minune, care il face usor de folosit, si cu ajutorului caruia, in momentul spalarii, putem face foarte multa spuma, deci ne asigura o curatare optima a pielii.
  • Mirosul este senzational si foarte persistent.
  • Buretele special, atasat acestui sapun, este binevenit, deoarece te ajuta la folosirea produsului in conditii optime si comode, fara a-ti aluneca sapunul din maini. Datorita formei si consistentei buretelui, pe langa faptul ca vei fi rasfatata cu un masaj delicat, de fiecare data cand vei face dus, acesta ajuta si la usoara exfoliere a pielii, de celulele moarte de la suprafata acesteia.
  • Datorita compozitei si formei de prezentare sapunul cu burete tine destul de mult, iar pretul pentru acest produs 2 in 1, sapun si burete, este unul foarte convenabil: 9,99 lei.
  • Dupa folosirea sapunului cu burete Tropical Massage, pielea ramane curata, catifelata, iar senzatia de masaj pe care o vei simti de la burete, te va rasfata, transformand fiecare dus, intr-un mic moment de Spa.
  • Foarte important, de aceea am lasat la sfarsit: Desi este un sapun, nu usuca absolut deloc pielea. Singura senzatie lasata este cea de curatare absoluta, de catifelare, si mirosul desigur, extraordinar.

Cum spuneam rafturile magazinelor s-au umplut de tot felul de produse de igiena, in toate formele si aromele, insa nu trebuie sa te lasi pacalita. Spalarea cu apa si sapun, ramane metoda cea mai eficienta, mai santaoasa si mai ieftina de mentinere a curateniei si de distrugere a bacteriilor.

Asadar sapunul cu burete Tropical Massage este un produs ce trebuie musai sa il incerci, datorita proprietetilor enumerate mai sus, si a senzatiei de maini curate, care vor scartai dupa spalare.

  Creeaza-ti aici cont si comanda sapunul cu burete de la Lady’s  

You may also like