Contul Meu La Ladys.ro – Unde Dau Login Si Ce Detalii Gasesc

by admin
0 comment
ladys login

Dupa ce te-ai inscris ca reprezentant cosmetice Ladys si ti-ai activat contul, dand clic pe linkul din e-mail este momentul sa treci la urmatorul pas: comandarea unui catalog gratuit sau plasarea unei comenzi de produse. Le poti face pe ambele dupa ce intri in contul tau Ladys.

 Daca nu ai cont de reprezentant Lady’s iti poti >>> crea unul aici  

Unde dau login, pentru a intra in contul meu de la Ladys?

Intri pe site-ul oficial al firmei si acolo, in partea de sus a ecranului, in mijloc, scrie cu litere mari: INTRA IN CONT.

prima comanda ladys

Aici introduci in primul camp e-mailul pe care l-ai folosit atunci cand te-ai inscris, si in cel de-al doilea camp parola pe care ti-ai ales-o la inscriere. Dupa ce ai completat aceste doua informatii apasa pe butonul INTRARE CONT.

comanda catalog

Bun, acum ca ai trecut de partea de login in contul tau la Lays, haide sa vedem si ce detalii gasesti aici si cum te ajuta ele in activitatea ta de reprezentant.

Ce informatii gasesti dupa ce dai login in contul tau de la Ladys.ro?

Dupa ce ai intrat in cont tau la Ladys.ro, poti gasi 3 tipuri de informatii:

ladys.ro contul meu

Confirmati comenzile

Aici poti confirma ca ai intrat in posesia comenzilor pe care le-ai facut anterior, pentru a putea sa plasezi comanda urmatoare mai repede (astfel, nu mai astepti pana cei de la Ladys primesc rambursul in bani aferent comenzii tale).

Date personale

Aici iti poti schimba datele tale de contact, pentru a te asigura ca intri in posesia comenzilor pe care le vei plasa si a materialelor informationale pe care ei ti le trimit

Stoc limitat

Aici gasesti produsele care au stoc epuizat – lista cu cele care nu se vor mai aduce si lista celor care nu mai sunt temporar pe stoc (din cauza problemelor de fabricare, sau intarzierea livrarii comenzilor de la producator etc.), dar urmeaza sa reintre in stoc in perioada urmatoare.

Pentru a te asigura ca le vei comanda de indata ce stocul se reface le poti adauga in Wishlist!

Catalogul meu

Acest buton te duce ceva mai jos unde gasesti linkul cu catalogul Ladys care contine si codul tau de reprezentant. Il poti distribui pe acesta prietenelor tale sau pe social media si sa strangi comenzi.

Iar daca, cineva va vrea sa se inscrie, codul tau de reprezentant va fi automat completat, pentru ca acea persoana sa fie inscrisa in echipa ta. 😉

Clubul tau de shopping

Daca ai inscris reprezentanti in echipa ta, aici poti vedea castigurile pe care le ai de incasat dar si membrii echipei tale si adresele lor de e-mail, pentru a-i putea contacta.

Plaseaza comanda ta la Lady’s

Pentru a adauga produsele pe care vrei sa le comanzi scrie codurile produselor pe care le doresti din catalogul tiparit in casuta CAUTA PRODUS si odata ce le-ai identificat, apasa butonul COMANDA.

Acestea sunt doar o parte din informatiile pe care le poti afla, dupa ce dai login in contul tau la Ladys.ro si cu speranta ca iti vor fi de folos, iti urez mult succes in continuare, in activitatea ta!

 Daca nu ai cont de reprezentant Lady’s iti poti >>> crea unul aici  

(nu uita sa mentionezi codul CRyO7hgS la inscriere, ca sa te pot ajuta atunci cand intampini dificultati)

You may also like