Catalog Ladys Online

by admin

 Rafoieste noul catalog Ladys Online

Catalog Ladys nr. 1 2024

Ladys Campania 1 2024

In catalogul Ladys vei descoperii: cosmetice de dama, barbatesti si pentru copii, suplimente nutritive, parfumuri, produse de machiaj, genti, bijuterii si accesorii la moda.

La fiecare 2 luni apare un nou catalog Ladys, plin de oferte si promotii irezistibile. Pentru a profita de ele, creeaza-ti chiar acum un cont la Ladys si comanda catalogul tiparit. Il vei primi absolut GRATIS in cutia postala in maxim 7 zile.

ATENTIE! Comandarea catalogului Lady’s nu te obliga cu nimic. Nu trebuie sa dai comenzi luna de luna sau sa dai comenzi de o suma anume ( comanda minima este de doar 20 lei).

comanda catalog ladys

Daca nu ti-ai creat inca un cont la Lady’s pentru a comanda catalogul tiparit o poti face acum. Apasa pe butonul de mai jos:

linie separatoare

In momentul in care iti creezi cont la Ladys vei avea urmatoarele BENEFICII:

1. Comanzi produse cosmetice de calitate la preturi foarte bune, chiar de la tine de acasa. Peste 2 000 de produse te asteapta sa le descoperi la fiecare 2 luni in catalogul Lady’s. Comanda minima este de doar 20 lei.

2. Primesti produsele prin curier, acasa sau la servici, in maxim 48 ore de la procesarea comenzii. Transportul este GRATIS.

3. In functie de valoarea comenzii tale, poti obtine pana la 42% reducere fata de preturile de catalog!

– 5% reducere pentru comenzi peste 90 de lei

– 10% reducere pentru comenzi peste 133 de lei

25% reducere pentru comenzi peste 200 de lei

– 30% reducere pentru comenzi peste 350 de lei

– 35% reducere pentru comenzi peste 500 de lei

– 42% reducere daca, plasezi o comanda de peste 500 lei, iar comenzile tale, cumulate, au depasit in luna precedenta 800 lei

4. Castigi bani recomandand afacerea cu cosmetice Ladys prietenilor tai. Cat poti primi? Pana la 20% comision din comenzile pe care le fac persoanele recomandate de tine.

– Nivel 1- 10%

– Nivel 2- 5%

– Nivel 3- 2.5%

– Nivel 4- 1.25%

5. Primesti GRATIS 4 seturi a 15 testere de parfum odata cu comenzile pe care le plasezi din catalogul Lady’s, in felul urmator:

– setul de testere nr. 4, la plasarea primei comenzi de minim 100 lei

– setul de testere nr. 3, la plasarea primei comenzi ce depaseste suma de 200 lei

– setul de testere nr. 2, atunci cand suma comenzilor plasate depaseste 600 lei

– setul de testere nr. 1, atunci cand suma comenzilor tale este de peste 800 lei.