Lac de unghii pentru intarire de la Lady’s – Parerea mea

by admin
0 comment

lac intaritor pentru unghii

Pentru mine unghiile sunt ca o carte de vizita. Am admirat mereu o manichiura ingrijita, pentru ca spune foarte multe despre persoana respectiva.

Am vazut desigur si adevarate “doamne” sau “domnisoare” aranjate din cap pana in picioare, ca la carte, dar carora le scapase acest important detaliu: frumusetea si curatenia unghiilor.

Pentru ca circula atatea legende cu privire la unghii vom trece in revista cateva:

  • Petele albe de pe unghii nu sunt semn al lipsei de calciu.
  • Unghiile sunt din acelasi material ca si parul, adica Cheratina.
  • Unghiile barbatilor cresc mai repede decat ale femeilor.
  • Unghiile sunt “oglinda” sanatatii organismului. Un dermatolog bun isi poate da seama de starea de sanatate in care te afli, doar prin examinarea unghiilor.

Acum, revenind la produsul nostru, vom vorbi despre Lacul de unghii pentru intarire de la Lady’s.

 

Lac de unghii intaritor de la Lady’s: cum se aplica si ce efect are

Intodeauna am avut probleme cu exfolierea unghiilor. Desi mereu imi doream, nu le puteam lasa sa creasca deoarece se rupeau, exfoliau iar unghiile mele tot timpul agatau, o senzatie extrem de enervanta pentru mine.

Acest lucru a culminat si cu folosirea unghiilor tehnice ( a tipsurilor cu gel), iar de aici nu pot sa va spun dezastrul lasat asupra unghiilor dupa renuntarea la aceasta manichiura.

Norocul meu a fost lacul intaritor pentru unghii de la Lady’s care in prima faza:

  • M-a ajutat sa imi repar unghia extrem de subtiata si cu denivelari, lasata de scoaterea unghiilor cu gel. Aplicam lacul in cateva straturi, la intervale mici de zile pentru a hrani unghia in profunzime si a o ajuta sa isi reafaca structura de suparafata.
  • Eficienta acestui tratament a fost extraordinara, ajutandu-ma sa imi refac unghiile extrem de bine si de repede.  Unghiile mele nu se mai rup, nu se mai exfolieaza si nu se mai agata, ceea ce ma face extraordinar de fericita.

Si stiu ca toate se datoreaza acestui minunat produs, care este foarte usor de aplicat pe unghii, se usuca foarte repede si este rezistent.

Asadar daca, cauti un lac contra exfolierii unghiilor, eu ti-l recomand pe acesta.

 

Pretul este de doar 10.14 lei, iar din gama lui mai fac parte si alte produse interesante, despre care sper sa am ocazia sa va vorbesc.

Este un real ajutor, se aplica extrem de repede, si foarte important, ca un sfat, il poti aplica pe unghie, pe sub lacul de unghii colorat. In primul rand le hraneste, le intareste, in al doilea rand, dar foarte important, previne ingalbenirea unghiilor, produsa de lacurile colorate.

Lacul de unghii pentru intarire poate fi purtat si asa, simplu, pentru o manchiura naturala, dand un aspect ingrijit unghiei si un luciu frumos.

 

Incearca si tu produsele cosmetice Ladys

 

 Devino aici reprezentant si ai 42% reducere la produsele Ladys 

You may also like