Ladys Cosmetice – procedura de retur produse

by admin
0 comment

Vrei sa returnezi un produs cosmetic la Ladys? Iata ce ai de facut:

 

1. In primul rand, trebuie sa stii ca, firma Lady’s iti schimba produsele sau iti da inapoi contravaloarea lor doar daca produsul a ajuns la tine deteriorat, sau daca ti-a fost trimis un produs pe care nu l-ai comandat.

In cazul in care ai comandat un parfum spre exemplu si nu iti place aroma sa, daca el a ajuns in stare buna la tine si coincide cu produsul pe care l-ai comandat, produsul nu se poate returna.

In concluzie: se pot returna doar produsele care nu ajung la tine in stare buna din cauza transportului sau daca ai comandat un produs si ai primit alt produs ( din vina celor care s-au ocupat cu procesarea comenzii tale).

2. Primul pas pentru returnarea produsului este sa il pui intr-un colet impreuna cu o declaratie care sa contina motivul pentru care returnezi acel produs. Inchide coletul si expediaza-l prin posta la firma Ladys.

Dupa ce coletul pe care l-ai trimis, ajunge la destinatie, vei gasi contravaloarea produsului impreuna cu taxa de transport pe care ai platit-o pentru retur, in contul tau de reprezentant de pe site-ul Ladys.

3. Daca este vorba de o greseala facuta in momentul procesarii comenzii – spre exemplu ti s-a trimis o alta nuanta de vopsea, nu ceea ce comandasei tu.

In acest caz, in momentul cand plasezi urmatoarea comanda, mentioneaza ca ai platit vopseaua dar ti s-a trimis o alta nuanta din greseala, iar cei de la firma de cosmetice Lady’s iti vor pune nuanta de vopsea pe care o doreai de la bun inceput, fara a adauga valoarea ei la totalul de plata ( deoarece produsul a fost deja platit).

4. Daca produsul nu corespunde din punct de vedere calitativ – exemplu: are ambalajul deteriorat, clientul il refuza si nu mai vrea sa astepte pentru a primi alta bucata in schimb, contravaloarea returului ti se va scadea din valoarea urmatoarei comenzi de produse cosmetice din catalogul Ladys.

5. In cazul in care ai facut un retur recent, uita-te in contul tau sa vezi daca regasesti contravaloarea produsului returnat la Lady’s, iar in momentul cand plasezi o noua comanda, mentioneaza situatia returului in campul de comentarii.

Sper ca informatiile de mai sus, referitoare la returnarea produselor ladys ti-au fost de folos. Ideile principale le poti urmarii in format video, in filmuletul de mai jos.

Ladys Cosmetice – procedura retur produse

Inchei prin a-ti urma mult succes in activitatea ta de reprezentant Lady’s!

 

  Nu esti inca inscrisa la Lady’s si vrei sa devii reprezentant? Intra aici  

You may also like