Parfumurile ID Sangado si Parfumurile Ladys – informatii utile

by admin
0 comment

Lista de parfumuri de la Ladys satisface toate gusturile. Parfumurile Ladys contin esente frantuzesti si sunt corespondente ale parfumurilor de firma.


In catalogul Ladys gasesti o varietate mare de parfumuri. Aroma lor persista pe piele pana la 12 ore.

Pretul parfumurilor de la Lady’s este unul accesibil datorita simplitatii ambalajului. Pentru ca Ladys pune accent pe calitatea produsului ce se afla in interiorul sticlutei de parfum, nu pe imaginea ambalajului, pe care oricum il aruncam la cosul de gunoi dupa ce parfumul se termina.

Pe langa parfumurile din catalogul Ladys, aceasta firma mai are si un catalog special creat pentru gama de Parfumuri ID Sangado. In colectia de parfumuri ID Sangado regasim 103 parfumuri cu arome tentante: fresh, florale, fructate, marine etc. pentru a satisface toate gusturile.

Parfumurile ID Sangado au o concentratie de parfum mare: 22% esenta pentru parfumurile de dama si 18% esenta pentru parfumurile barbatesti. Datorita concentratiei mari de parfum, aroma persista timp indelungat. Pretul acestei game de parfumuri este unul extrem de tentant, datorita ambalajului simplu si practic in care gasim ambalate parfumurile ID Sangado.

Exista testere la parfumurile Lady’s si ID Sangado?

Da. Atat pentru parfumurile din catalogul ladys, cat si pentru cele din catalogul I.D. Sangado exista testere de parfum. Toate testerele se pot cumpara.

Singura diferenta dintre cele 2 game de parfumuri, ar fi ca, testerele corespondente parfumurilor Ladys le poti primi gratuit, atunci cand plasezi comenzi din catalog ( in functie de valoarea comenzilor tale poti intra mai repede sau mai greu in posesia testerelor de parfum). Testerele de la ID Sangado le primesti doar contra cost ( in gentute de plastic sau in borsete de piele – in functie de alegerea ta, pretul setului de testere difera).

Amanunte despre testerele corespondente parfumurilor de la Ladys – cate sunt, cum poti intra in posesia fiecarui set de testere, cat costa etc. vom am discutat intr-un articol urmator.

Daca ti-am trezit curiozitatea, plaseaza si tu o comanda de parfumuri de la Lady’s sau ID Sangado pentru a le testa calitatea! – CLIC AICI

You may also like