Cod de inscriere la Ladys – de ce este necesar?

by admin
0 comment

Codul de inscriere la Ladys pe care il treci in formularul de inscriere ca reprezentant de vanzari este foarte important. Iata de ce:

 

Cod de inscriere la Ladys – de ce este necesar? [Video]

 

  • Codul pe care il vei folosi apartine unui alt reprezentant ladys. Dupa ce scrii  acel cod in formularul de inscriere, vei fi alocat in echipa acelui reprezentant Ladys, cu alte cuvinte acea persoana iti va deveni coordonator.
  • De ce ai nevoie de un coordonator? El este persoana care te ajuta in momentul in care intampini probleme in activitatea ta. Coordonatorul tau iti ofera sfaturi, pe baza experientei sale, despre cum anume iti poti dezvolta afacerea la Ladys, aratandu-ti tehnicile de recrutare pe care el le aplica, pentru a gasi persoane doritoare sa se inscrie la aceasta firma. In cazul in care iti doresti sa te axezi pe vanzarile proprii si vrei sa iti maresti valoarea comenzii, el te poate invata tehnici de vanzare.
  • De aceea, sfatul meu este sa iti alegi cu mare atentie persoana pe care doresti sa o ai ca si coordonator la Lady’s. Nu introduce in formularul de inscriere un cod de inscriere, gasit la intamplare pe internet, pe nu stiu ce site sau in nu stiu ce anunt. Scopul este sa gasesti o persoana care sa te ajute in cazul in care ai nevoie.
  • De cand sunt coordonator la firma Lady’s am intalnit destul de multe persoane care nu stiau nici un detaliu despre persoana care le este coordonator: cum il/o cheama, telefon sau macar e-mail ca sa poata lua legatura cu ea atunci cand apar neclaritati.
  • Stapaneste-ti entuziasmul si trece in formularul de inscriere codul unui coordonator Ladys de la care sa ai ceva de invatat.

Iar daca ti-au fost de folos aceste informatii si inca nu te-ai alaturat echipei mele de reprezentanti Ladys, te invit sa o faci, dand clic aici ( codul meu se va completa automat). Succes!

You may also like