Ladys Cosmetice – plasare comanda online si confirmarea ei

by admin
0 comment

Cum plasezi o comanda online la Ladys si cum o poti confirma pe site, dupa ce ai intrat in posesia ei?

 

Plasarea comenzii online la Lady’s

Pentru a da o comanda de produse Ladys, intri pe site-ul oficial al firmei. Apoi intri in contul tau, cu e-mailul si parola pe care ti le-ai ales atunci cand te-ai inscris ca reprezentant Ladys.

Odata ce ai intrat in cont, cauta produsele pe care doresti sa le adaugi la comanda ta, introducand codul produsului in casuta cauta produs.

Daca doresti mai multe bucati dintr-un anumit produs, dupa ce ai adaugat produsul la comanda, apasa pe cosul de cumparaturi, modifica cantitatea produsului, iar apoi apasa butonul ACTUALIZEAZA. Daca nu iti actualizezi comanda, numarul de bucati va ramane selectat implicit ca fiind 1.

Dupa ce ai ales toate produsele pe care le doresti apesi pe butonul FINALIZEAZA si parcurgi niste pasi suplimentari in care ti se cere sa mai confirmi odata adresa de livrare si produsele pe care ti le-ai ales.

In momentul in care comanda a fost trimisa, iti va aparea un mesaj pe ecran in care ti se spune ca: comanda a fost receptionata.

Vei primi pe e-mail o copie a comenzii la Ladys, pe care tocmai ai plasat-o online.

Dupa ce ridici comanda de la posta sau de la curier, pentru a plasa imediat o noua comanda, trebuie sa confirmi ca ai primit-o pe aceasta.

Confirmarea comenzii la Ladys se face intrand in contul tau de reprezentant si introducand codul unic, pe care il primesti in colet, odata cu produsele.

De ce se procedeaza astfel? Deoarece, confirmand comanda, cei de la firma Ladys afla mai rapid ca tu ai intrat in posesia produselor si deci ai achitat contravaloarea lor. Din moment ce esti client de incredere, ei iti vor expedia o noua comanda, atunci cand tu vei dori.

Ce se intampla daca nu iti confirmi comenzile? Daca ai 2 comenzi la rand neconfirmate si banii reprezentand contravaloarea produselor tale inca nu s-au intors la firma Ladys, firma nu iti va mai expedia o noua comanda.

Deci, daca esti un reprezentant harnic, si plasezi mai multe comenzi de cosmetice Lady’s online, intr-un timp scurt, nu uita sa iti confirmi comenzile, pentru a nu avea neplaceri.

 Iar daca nu esti inca inscrisa ca reprezentant Lady’s si vrei sa te inscrii apasa aici  

You may also like