Cum si cand platesc comanda la Ladys, cand vine, cum o primesc?

by admin
0 comment

Astazi vom discuta despre 3 subiecte care te intereseaza, in momentul in care plasezi o comanda la Ladys.

Cum primesc comanda facuta la Lady’s?

Comanda pe care ai plasat-o la Ladys o poti primi prin posta sau prin curier.

  • Firma de curierat cu care Ladys colaboreaza, are peste 2300 de puncte de lucru in Romania. Daca firma de curierat are punct de lucru in localitatea ta, atunci comanda pe care ai facut-o la Ladies, va fi livrata prin curier Gratuit.
  • Daca firma de curierat nu are punct de lucru in localitatea ta, atunci vei primi coletul prin posta.

Daca vrei sa ridici comanda facuta la Ladys de la oficiul postal de care apartii, chiar daca in localitatea ta iti poate aduce coletul curierul, specifica, in momentul in care plasezi comanda, la rubrica: COMENTARII COMANDA faptul ca doresti ca, comanda ta sa fie expediata prin posta.

In cazul in care, in localitatea ta nu exista punct de lucru al firmei de curierat cu care Lady colaboreaza, si totusi tu doresti sa primesti comanda prin curier, adauga la comanda ta, din categoriile de produse de pe site: CURIER RAPID. Astfel, vei primi coletul cu produsele comandate la Ladys prin curier. Transportul prin curier te va costa 7,5 lei.

Cand vine comanda la Ladys?

Comanda ajunge de regula in 3-4 zile prin posta si in 48 ore ( 2 zile) prin curier, din momentul expedierii comenzii.

Spun expedierea comenzii, deoarece, in functie de momentul cand plasezi comanda, poate dura 1-2 zile in plus, pana cand comanda ta pleaca de la firma Ladys.

Daca plasezi spre exemplu comanda astazi dupa-amiaza, sau in seara aceasta, cel mai probabil comanda ta va fi procesata maine. Daca plasezi comanda in weekend, cand nu se lucreaza, comanda ta se va procesa luni. Daca in schimb plasezi comanda in prima parte a zilei ( pana in pranz) comanda poate fi procesata in cursul aceleiasi zile.

Atunci cand plasezi o comanda, tine seama si de perioada anului: de sarbatori spre exemplu, exista mai multe comenzi de procesat si de aceea, pregatirea comenzilor dureaza mai mult cu 1-2 zile, decat de obicei.

Cand platesc comanda Ladys?

Comanda se plateste intotdeauna in momentul in care intri in posesia ei ( la livrare). Daca ai primit-o prin curier, ii dai banii curierului, daca ai primit-o la posta, platesti acolo. Nu exista termene de plata , totul se plateste la livrare.

Acum ca stii raspunsul la intrebarile de mai sus nu iti ramane decat sa plasezi cat mai multe comenzi la Ladys si de valoare cat mai mare, pentru ca, castigurile tale sa fie cat mai mari!

 

 Inscrie-te ca reprezentant Lady’s Aici 

You may also like