Cum poti primi testerele de parfumuri de la Ladys gratuit?

by admin
0 comment

Testerele parfumurilor Lady’s te ajuta sa strangi comenzi mai mari, deoarece, pe baza lor, poti arata clientilor tai cum miroase fiecare parfum.

Mai intai trebuie sa stii ca exista 2 modalitati de a intra in posesia testerelor de parfum de la Ladys: una gratuita si una platita.

Desigur ca, esti de acord cu mine atunci cand spun ca: a primi gratuit testerele de parfum este mai tentant si mai profitabil. Tocmai de aceea, in cele ce urmeaza iti voi spune cum poti intra in posesia lor Gratuit.

Testerele de parfum din catalogul Ladys le poti primi gratuit, in functie de valoarea comenzilor pe care le plasezi la Ladys.

 
Exista 4 seturi a cate 15 testere de parfum ( un tester de parfum are 2 ml de parfum) si ele ti se acorda astfel:

  • setul 4 la prima comanda de peste 100 de lei
  • setul 3 la prima comanda cu valoare mai mare de 200 de lei
  • setul 2 cand comenzile insumate depasesc 600 de lei
  • setul 1 cand comenzile insumate depasesc 800 de lei

Aceste valori ale comenzii reprezinta suma de plata dupa scaderea discountului. Daca spre exemplu plasezi prima ta comanda de 800 lei valoare de plata, primesti toate seturile de testere odata.

Daca tocmai te-ai inscris si plasezi o comanda de 100 lei valoare de plata vei primi doar setul 4 de testere, urmand ca, la celelalte comenzi sa le primesti pe restul, pe masura ce, comenzile tale insumate ating valorile pe care ti le-am scris mai sus.

Daca optezi pentru varianta platita, scoti din buzunar 14,20 lei pentru fiecare dintre cele 4 seturi.

Intra si tu in posesia testerelor de parfum Ladys chiar astazi, plasand o comanda!

 

 Inscrie-te aici ca reprezentant Lady’s 

You may also like