Servetele demachiante pentru ten sensibil de la Lady’s

by Cristina Visalon
0 comment

Review servetele demachiante de la LadysServetelele demachiante au devenit o piesa de rezistenta in “arsenalul cosmetic” al oricarei femei. Se gasesc multe variante, dar sa vi le prezint pe cele mai bune.

 

Cu ocazia comenzii Lady’s in scopul testarii produselor, am adaugat pe langa altele si un pachet de servetele pentru ten sensibil de la Isabelle Dupont din bumbac organic si fara alcool.

Am decis sa le incerc fiindca m-a incantat descrierea lor eco-friendly si fiindca deja ma saturasem de servetelele mele demachiante si voiam sa incerc ceva nou si mai bun.

Servetelele m-au incantat de la prima folosire, datorita extractelor din plante si datorita bumbacului organic sunt moi, placute la atingere, si au un parfum subtil vegetal!

Aceste servetele demachiante sunt minunate pentru tenul sensibil deoarece nu contin niciun ingredient daunator pielii. Pot fi folosite atat pentru demachierea fetei cat si a ochilor.

Curata foarte bine machiajul si murdaria de pe ten, lasand in urma pielea hidratata si pregatita pentru aplicarea cremei. Desigur, nu usuca pielea cum fac alte servetele demachiante.

Ca toate produsele Lady’s, servetelele Isabelle Dupont au balanta calitate-pret foarte bine echilibrata, pretul din catalog fiind doar 9,35 lei pentru un pachet ce contine 25 de servetele. Sunt int-adevar produse de o calitate superioara, ce merita, pe langa fiecare banut, increderea noastra.

Ca o mica demonstatie de curatare a machiajului de pe fata cu ajutorul servetelelor demachiante Isabelle Dupont, iti atasez un videoclip de prezentare a acestora. Vizionare placuta!

Servetele demachiante pentru ten sensibil de la Lady’s – Review video

Servetelele demachiante sunt foarte importante pentru sanatatea tenului tau, curatandu-l in profunzime de machiaj si de urmele poluarii si prafului cu care se confrunta tenul zi de zi. Alege ce-i mai bun pentru tine, alege calitatea cosmeticelor Lady’s!

 Inscrie-te aici ca reprezentant la Lady’s si vei avea numai de castigat 

You may also like