Rimel pentru alungire, volum si arcuire de la Lady’s

by Cristina Visalon
0 comment

cel mai bun rimel pentru alungire si volumRimelul reprezinta fara dar si poate, un element deodebit de important in orice machiaj. Astazi vom face cunostinta cu unul dintre cel mai bun rimel pentru alungire, volum si arcuire a genelor de la Lady’s!

 

Asa cum bine stim niciun machiaj nu poate fi complet fara a aplica un rimel foarte bun pe gene. Rimelul de la Isabelle Dupont 3×1 pentru gene lungi, curbate si cu volum  mi-a captat imediat atentia cand am descoperit-o in catalogul Lady’s .

Acest rimel este un produs 3 in 1 ce promite gene mai dese, mai lungi si mai curbate.

 

Pe langa toate acestea am observat ca este imbunatatit cu vitaminele E si C cunoscute pentru efectele lor benefice asupra genelor. Asa ca m-a convins sa o cumpar.

Pretul rimelului de la Lady’s este de 10.99 lei si am fost de acord ca se merita cel putin incercat.

La prima aplicare am avut o mare surpriza. Am cumparat un rimel pentru alungire, volum si arcuire si efectul dorit s-a observat pe clar. Odata aplicat rimelul, genele chiar pareau mai dese, mai lungi si mai curbate.

 

Iar aplicarea a fost cat se poate de usoara datorita periutei circulare curbate. Un lucru foarte important pe care l-am descoperit la acest rimel este ca se curata foarte usor in cazul contactului cu pielea.

Este, desigur, si foarte rezistent, efectul de curbare si alungire poate tine chiar pana la 8-10 ore.

Inca un mare plus este ca atunci cand se usuca nu formeaza acele “firmituri” negre foarte inestetice si foarte periculoase pentru ochi.

Rimelul pentru volum, alungire si curbare a genelor de la Lady’s este un produs foarte bun, de calitate ce completeaza cu succes orice machiaj.

 

Deci daca va doriti gene mai dese mai lungi si mai curbate nu ezitati si incercati acest produs, efectul este garantat.

Ca sa va convingeti de calitatea acestui produs, am atasat si un videoclip filmat special pentru voi unde veti afla mai multe despre acest rimel si il puteti vedea si cum arata pe genele mele. Sper sa va placa!

Rimel pentru gene lungi, curbate si cu volum de la Lady’s – Review video

Intocmai ca toate produsele cosmetice Lady’s acest rimel este bun si ieftin. Sa nu uitam nici faptul ca ingrijeste genele datorita vitaminelor din compozitia sa, in timp ce le infrumuseteaza. Lady’s inseamna calitate!

 

  Inscrie-te ca reprezentant la Lady’s si incearca si tu produsele! 

You may also like