Oja magnetica pret, mod de folosire, modele [ tutorial ]

by Cristina Visalon
0 comment

Oja magnetica pret, mod de folosire, modeleOja magnetica este un produs relativ nou pe piata. Cand am vazut-o in catalogul de produse cosmetice Lady’s am zis ca trebuie neaparat sa o incerc. Mi-am cumparat oja Silky Touch de la Catherine Arley.

In acest articol iti voi prezenta modul de folosire, modelele pe care le face pe unghii si desigur pretul ojei magnetice de la Lady’s.

 

Acum vreo doua saptamani am decis sa incerc cateva produse de la Lady’s, pentru ca tot citeam prin blogosfera cat de bune sunt. Asadar, mi-am comandat o serie de produse  printre care mi-am comandat si oja magnetica de la Catherine Arley. Mi-am ales nuanta Amaranth, sau mai exact, un grena, care mi s-a parut cea mai draguta.

Modul de folosire al ojei magnetice

Fiind prima data cand am folosit acest gen de produs, am intampinat si cateva probleme in modul de folosire al ojei magnetice. Mai exact, dupa aplicare, cand a venit randul placutei magnetice, pur si simplu nu-mi iesea niciun model, indiferent de cum tineam placuta si cat timp. Dar nu m-am lasat ci am incercat din nou pana am inceput sa ma descurc.

De fapt, oja magnetica contine un praf magnetic ce se activeaza, adica, este vizibil, odata ce este atras de placuta magnetica. Asa ca, dupa ce aplicam oja pe unghie, imediat trebuie asezata placuta magnetica deasupra unghiei la o distanta de cel mult 3 mm, timp de 10 secunde pentru a creea acel model specific.

Modelele ojei magnetice se fac pozitionand placuta in diferite moduri deasupra unghei.

Oja magnetica de la Catherine Arley este una de calitate, foarte buna, se usuca foarte rapid pe unghie si vine intr-o serie de culori potrivite pentru oricine! Merita deci, incercata!

Pretul ojei magnetice in catalogul Lady’s este de 13.99 lei, un pret prea mic in comparatie cu ce poate realiza aceasta oja!

Este un produs revolutionar in domeniul cosmeticii si poate parea destul de exagerat ce promite, insa va asigur ca rezultatul este unul superb si apreciat de oricine.

Te invit sa vizionezi si tutorialul video creat special pentru tine, unde poti vedea cum arata oja magnetica si modul cum o folosesc pentru a crea modele pe unghii.

Ma bucur ca prima oja magnetica incercata de mine este oja Catherine Arley de la Lady’s. Mi-a satisfacut asteptarile si este un produs de calitate! Iti recomand si tie, cu drag, aceasta oja.

 

Doresti sa comanzi produse cosmetice de la Ladys?

Clic aici pentru a deveni reprezentant

You may also like