Pasta de dinti pentru albire ieftina si buna – Parerea mea

by admin
0 comment

pasta de dinti pentru albire orbelPasta de dinti, un produs de nelipsit din ritualul de igiena, are o istorie interesanta.

Primele dovezi ale folosirii pastei de dinti exista din anii 500 iHr. si s-au gasit in China si India. Grecii si romanii au fost cei care au adus imbunatatiri pastei de dinti.

Acum 5000 de ani egiptenii isi curatau dintii folosind un preparat din praf de cenusa, mir, coaja de ou pisata si piatra ponce.

Ca fapt inedit, englezii sunt cei care au inventat pasta de dinti care reface smaltul dintilor.

Daca esti in cautarea unei paste de dinti ieftina, dar foarte buna, iti voi prezenta pasta de dinti  pentru albire de la Lady’s, Orbel White and Fresh.

Este imbogatita cu complexul mineral Vidotal, care contine componente active pentru refacerea albului natural al dintilor, asigura o respiratie proaspata si de lunga durata.

Am folosit aceasta pasta de dinti si sunt foarte multumita de acest minunat produs, pe care ti-l recomand cu mare incredere.

Ambalajul are 50 de ml si este la pretul de doar 5,06 lei – un pret foarte bun pentru proprietatile si calitatea acestei paste de dinti.

Curata foarte bine dinti si lasa o senzatie minunata de dinti curati si respiratie proaspata.

Daca iti doresti o pasta de dinti pentru albire, care sa lase si o senzatie de prospetime de lunga durata, la un pret foarte bun, iti recomand cu drag pasta de dinti Orbel de la Lady’s, si iti garantez ca nu vei fi dezamagita.

Iata si review-ul meu video, la acest produs.

Review Pasta de dinti pentru albire, ieftina si buna

 Cumpara-ti pasta de dinti si alte produse de la Ladys cu 42% reducere 

You may also like