Deodorant roll-on vs spray vs stick. Tu stii care este mai bun?

by admin
0 comment

deodorant roll on ladysPe piata, sunt foarte multe produse antipersiprante pe care le poti achizitiona, insa foarte putine dintre acestea iti dau sentimentul de incredere in sine si prospetime, atunci cand trebuie sa te tii de o bara aflata deasupra capului, intr-un autobuz aglomerat.

Eu am descoperit un deodorant roll-on foarte bun, barbatesc insa cu un miros placut si cu o eficienta de peste 6 ore.

In continuare, iti voi prezenta avantajele folosirii deodorantului de tip roll-on in comparatie cu cele tip spray sau stick.

1. Deodorant roll-on vs. spray

Deodorantele si antipersiprantele au functii diferite, insa sunt adesea confundate.

Folosirea deodorantului tip roll-on dateaza de prin anii 1950 iar 10 ani mai tarziu apar deodorantele spray, iar prin 1970 cele stick, un amestec de deodorant si ceara, grasimi si substante emoliente.

Din pacate deodorantele spray sunt foarte nocive pentru mediul inconjurator. Pulverizarea lor in atmosfera poate distruge stratul subtire de ozon care ne protejeaza zilnic de razele ultraviolete.

Folosirea unui spray pulverizat la subrat poate duce la dezvoltarea de bacterii in punctele fierbinti si umede cum ar fi acest loc, iar acest lucru produce mirosuri neplacute.

Pe cand deodorantul de tip roll-on este mult mai eficient, mai mic si mult mai usor de folosit. Este absorbit mai usor in piele si protejaza mai bine impotriva transpiratiei si mirosului neplacut.

Pentru a evita patarea hainelor iti recomand formulele transparente care nu coloreaza sau pateaza hainele.

2. Deodorant roll-on vs. stick

Desi stick-ul in prima faza te poate atrage pentru ca este mai uscat, deci te poti imbraca mai repede dupa folosirea lui, eu personal nu il recomand.

In primul rand ca acesta pateaza hainele. Indiferent de formula acestuia, tot pateaza hainele. Pe cele negre le decoloreaza si le albeste, iar pe cele albe le ingalbeneste. Nu mai spun ca vara, dupa ce l-ai aplicat se strange in pliurile de la subrat si arata destul de inestetic si neplacut.

Este o intamplare comandarea deodoranului True Night de la Lady’s, deoarece nu am stiut ca este unul barbatesc, insa ma bucur foarte mult ca l-am comandat deoarece mie mi se par mai eficiente cele barbatesti.

Mentine subratul uscat si are un miros placut. Este eficient iar pretul acestuia este foarte mic – doar 7,99 lei. Din gama lui mai este si cel de dama L’amour, iar daca nu esti adepta celor masculine il poti incerca pe acesta.

Iti prezint review-ul video al deodorantului mai jos.

Review deodorant roll on barbatesc de la Ladys

 Inscrie-te si comanda produse de la Ladys cu discount aici 

You may also like