Gel de dus hidratant cu liliac

by admin
0 comment

gel de dus hidratant cu liliacAm sa incep acest articol fara vreo introducere speciala. Pur si simplu iti voi prezenta gelul meu de dus preferat.

Pentru ca trebuie sa ne spalam, pentru ca vrem sa ne relaxam si pentru ca vrem sa simtim o senzatie de curatenie si un parfum delicat. Pentru toate aceste motive si multe altele iti voi prezenta:

Gelul de dus relaxant cu liliac Camil de la Lady’s

Este un produs impresionant din mai multe puncte de vedere, si am sa incep cu cantitatea impresionanta de 500 de ml, la extraordinarul pret de doar 11,99 lei. Este un gel de dus ieftin insa cu proprietati minunate.

Pielea ta se va simti revitalizata, iar datorita proprietatilor lui de hidratare, pielea va fi protejata impotriva uscarii.

Unele persoane sunt inca adeptele sapunului, insa acesta din urma usuca pielea foarte tare, pe cand gelul de dus natural cu extract de liliac si ceai alb, este delicat cu pielea, hranind-o si lasand un parfum feminin si delicat de liliac.

Sapunul poate sa lase urme si reziduri pe piele, care provoaca in cele din urma uscarea pielii. Sapunul odata desfacut si tinut intr-o sapuniera poate aduna microbi si germeni, pe cand gelul de dus este ambalat corespunzator din acest punct de vedere.

Utilizarea propriu-zisa a gelului de dus, va deveni in scurt timp un ritual favorit, deoarece face o spuma consistenta care iti va rasfata simturile si iti va hrani pielea.

Gelul de dus cu liliac miroase extraordinar, este mai practic si mai usor de folosit, fata de sapun, mai proaspat si mai modern.

Lasa-te rasfatata folosind acest gel de dus relaxant cu parfum feminin si relaxant de liliac.

 Gel de dus hidratant cu liliac [Video cu parerea mea]

Incearca si tu produsele Ladys cu 42% reducere!

You may also like