Apa de gura cu menta si fluor – beneficii

by admin
0 comment

apa de gura cu menta si fluorIgiena dentara este foarte importanta de aceea pe langa folosirea cu regularitate a periutei si a pastei de dinti este foarte bine sa folosesti si o apa de gura.

Avand in vedere ca apa de gura nu este la fel de populara precum pasta de dinti, pentru mentinerea igienei orale, iti voi prezenta modul de folosire al apei de gura.

Se foloseste pentru clatirea gurii si a dintilor dupa periajul dentar sau dupa folosirea atei dentare.

Apa de gura:

  • previne aparitia cariilor,
  • protejeaza smaltul dintilor,
  • asigura o respiratie placuta.

Acum ca am lamurit metoda de utilizare a apei de gura, si anume dupa periaj nu inainte de acesta, am sa iti prezint si totodata sa iti recomand un produs pe care eu il folosesc si de care sunt multumita.

Apa de gura Orbel

Din multitudinea de oferte am ales o apa de gura cu menta, care sa imi asigure o respiratie proaspata. Dar acesta nu este singurul element important al acestui produs.

Printre ingredientele active se mai regasesc fluorul si tricolsanul.

Aceasta apa improspateaza gura, indeparteaza mirosurile neplacute si lasa dintii curati.

Am devenit “dependenta” de aceasta apa de gura. Este produsul meu preferat. Are un gust delicios si mentolat datorita faptului ca are in compozitie ulei de menta, un ingredient natural care asigura o ingrijire completa a intregii guri.

[Review video] Apa de gura cu menta si fluor

In catalog poti gasi si varianta Herbal Complex. Contine si un recipient dozator pentru folosirea produsului, fiind la pretul de doar 8,52 lei.

Iti recomand cu incredere apa de gura de la Lady’s pentru o ingrijire dentara completa, care te va ajuta sa ai o repiratie proaspata si de durata.

Creaza-ti cont de reprezentant la Ladys si comanda produsele preferate!

You may also like