Completarea formularului de inscriere ca reprezentant Lady’s

by admin
0 comment

Iata care sunt pasii pentru completarea formularului de inscriere ca reprezentant la Lady’s:

formular inscriere ladys

1. Apasa pe: Inscrie-te ca reprezentant de vanzari la Lady’s

2. Ti se deschide formularul pe care trebuie sa il completezi cu datele tale personale. Iata ce date ti se solicita: adresa de e-mail, parola, nume, numar de telefon si adresa la care locuiesti.

3. Bifezi ca esti de acord cu termenii si conditiile siteului

4. Daca doresti sa ramai la curent cu noutatile, bifezi casuta: Da, doresc sa primesc newsletter pe adresa de e-mail

5. Apesi pe butonul Trimite Inscrierea

Important de stiut:

  • La adresa: trece adresa de livrare completa: strada si numarul (in primul camp al formularului unde ti se solicita adresa), bloc, scara, etaj, apartament ( in al doilea camp unde ti se solicita adresa). Este bine sa pui toate aceste detalii, pentru ca postasul sa stie exact la ce adresa sa iti livreze catalogul gratuit si avizele pentru ridicarea coletelor cu produse Lady’s.
  • Atunci cand completezi formularul de inscriere, alege cu atentie parola. Sa fie una usoara, pe care sa o tii minte, dar sa nu fie gen 123456 adica o parola pe care ti-o poate ghici oricine, altfel te poti trezi cum o persoana rau intentionata intra pe contul tau si plaseaza comenzi in numele tau sau alte neplaceri. Asadar alege cu grija o parola pe care sa o stii doar tu si pe care sa ti-o aduci aminte cu usurinta.
  • Daca nu vrei sa primesti newsletter cu produsele noi de la Ladys, care apar periodic, poti sa lasi casuta de abonare la Newsletter nebifata. In acest caz, atunci cand doresti sa afli ce a mai aparut nou, intri pe site si verifici rubrica Noutati.

Inscrie-te si tu completand

formularul de inscriere ca reprezentant Lady’s AICI

You may also like