Tus de ochi tip carioca [ Review Video ]

by admin
0 comment

tus de ochi carioca ladysEyelinerul sau, pe romaneste, tusul de ochi va fi mereu in lumina reflectoarelor, indiferent de tendinte.

A fost folosit din timpuri stravechi, din Egipt pana in misterioasa lume araba. Cu toate stim privirea senzuala, dar dramatica a reginei Cleopatra, care ramane si azi un etalon de frumusete.

In acest articol o sa-ti prezint, asa cum am promis, un produs nou, chiar revolutionar din punctul meu de vedere.

Cum iti spuneam mai sus, mereu am admirat lookul dramatic, gotic, realizat cu ajutorul acestui produs, dar trebuie sa recunosc ca niciodata nu l-am putut obtine fara ajutor profesional, pana de curand, cand am descoperit tusul de ochi carioca Impala de la Lady’s.

Pentru mine a fost o revelatie si acum pot sa imi fac machiajul dorit singura, asa ca iti voi prezenta si tie cateva caracteristici, ce fac din tusul de ochi carioca un must have:

  • Varful este taiat oblic, ceea ce permite trasarea diferitelor tipuri de linii, de la cele subtiri si fine, pentru un machiaj natural, pana la cele mai groase, pentru accentuarea privirii.
  • Tusul de ochi carioca il poti gasi la pretul de 15, 21 lei, un pret modest as spune eu, daca e sa luam in considerare calitatile acestui produs.
  • Varful de aplicare este foarte moale, nu zgarie in momentul aplicarii. Un lucru foarte important pentru o zona atat de delicata si importanta cum este ochiul.
  • Culoarea tusului de ochi este foarte pigmentata, un negru intens, pentru a putea realiza cu usurinta machiajul si efectul dorit.
  • Cum iti spuneam este prima oara cand folosesc un tus. Desi imi doream foarte mult, pana acum recunosc ca nu puteam sa trasez liniile cu un tus obisnuit. Insa odata cu achizitionarea acestui tus de ochi carioca pot, dupa cum se poate vedea si in videoclip, sa realizez un super machiaj fara efort.
  • Poti trasa linii precise, sigure pentru un machiaj reusit.

In concluzie, tusul de la Lady’s este un tus pentru ochi bun, cu aplicare usoara si precisa si sunt foarte multumita de el.

Iti voi spune un mic truc de aplicare a tusului de ochi:

Cand iti definesti pleoapa superioara, porneste din interior spre exterior, iar pentru cea inferioara din coltul extern catre cel intern.

Iata si videoclipul in care testez tusul de ochi:

Tus de ochi carioca | Pareri cosmetice Lady’s

Pentru o privire magnetica, seducatoare dar si pentru un look elegant tusul pentru ochi tip carioca de la Impala ar trebui sa nu lipseasca din trusa de make-up, pentru ca niciodata nu poti sti cand se iveste o seara speciala, iar tu trebuie sa fii mereu pregatita.

  Comanda produse cosmetice Ladys aici cu 42% reducere  

You may also like