Parfumuri ID Sangado

by admin

ID Sangado parfumParfumurile ID Sangado de la Lady’s au o concentratie crescuta de parfum, lucru care le garanteaza calitatea.

Aroma parfumurilor persista vreme indelungata pe piele iar oferta este variata: 103 parfumuri cu arome de citrice, aquatice, florale, orientale si fresh.

ID Sangado are in colectia sa:testere parfum id sangado

  • parfumuri de dama, cu o concentratie de parfum de 22%
  • parfumuri barbatesti, cu o concentratie de parfum de 18%

Pretul parfumurilor ID Sangado este unul de fabrica, adica foarte accesibil in comparatie cu alte parfumuri de calitate prezente pe piata. Un parfum marca ID Sangado de 50 ml costa 49 lei !

Pentru a afla ce aroma ti se potriveste tie sau ce aroma este pe placul clientilor tai, poti achizitiona o gentuta eleganta de piele in care se afla testere ale parfumurilor ID Sangado.

Rasfoieste catalogul de parfumuri ID SangadoCatalog ID Sangado

Bine de stiut: parfumurile ID Sangado fac parte din oferta de produse Ladys. Inscriindu-te ca reprezentant Ladys poti primi atat catalogul cu produse cosmetice Ladys care se schimba o data la 45 zile, cat si catalogul cu parfumuri ID Sangado.

Motivul pentru care exista 2 cataloage de produse diferite, la firma Ladys este faptul ca: catalogul ID Sangado se schimba mai rar, in momentul in care apar modificari in oferta de parfumuri – se renunta la anumite arome sau apar altele noi.

Inscrie-te ca reprezentant Ladys si vei primi catalogul de parfumuri ID Sangado GRATUIT acasa, in cutia postala, in maxim 10 zile.

linie separatoare

Pentru a te inscrie la firma Lady’s si a beneficia de discount la fiecare comanda pe care o plasezi ai de facut 2 pasi. Iata in ce constau ei:

La pasul 1 ti se cere sa-ti introduci adresa de email. Astfel vei fi instiintat ori de cate ori organizez┬ápromotii si concursuri si nu vei rata nici o sansa de a castiga premiile puse in joc. Beneficiezi de un training video special creat pentru a te ajuta sa-ti maximizezi castigurile pe care le obtii la Ladys + multe alte surprize…placute desigur ­čÖé

La pasul 2 trebuie sa completezi formularul de inscriere pentru a-ti crea cont la Ladys. Astfel vei putea primi catalogul de produse gratuit acasa si vei beneficia de reduceri de pana la 42% de fiecare data cand plasezi o comanda.

Acum ca ti-am explicat ce ai de facut, sa trecem la PASUL 1

[ulp id=”2oHmd8tOO8w8Q4w4″]
&nbsp: